Αναζητήστε

ΣΕΤΠ

Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Νο 4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 4

Συνάδελφοι,

Έχοντας ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία, η οποία διεξήχθη με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος ΖΕΥΣ, αλλά και με φυσική κάλπη, την τελευταία ημέρα, έπειτα από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα, βάσει των οποίων συγκροτούνται τα νέα όργανα εκπροσώπησης του Συλλόγου μας.

Συγκεντρωτικά επί συνόλου 2.754 εργαζομένων-μελών, ψήφισαν 2.623.

Αναλυτικότερα δε, οι παρατάξεις έλαβαν:

Read more: Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Νο 4

Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Νο 3

Συνάδελφοι,

Με απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, που θα διεξαχθούν από Πέμπτη 23 Μαΐου έως και Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με υβριδικό τρόπο. Αφενός ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών ψηφοφοριών «ΖΕΥΣ», καθ’ όλη τη διάρκεια (23/5 – 5/6), αφετέρου με φυσική κάλπη, στις 5 Ιουνίου 2024 και ώρες 10.00 – 18.00, στα γραφεία του Συλλόγου μας, Καραγεώργη Σερβίας 2, Σύνταγμα, στον 5ο όροφο.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα 9.00 π.μ.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου θα λάβουν προσωπικό emailμε αποστολέα ZeusElectionsThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">elections@zeus.grnet.gr και θέμα «Ηλεκτρονικές Ψηφοφορίες «Ζευς» - Συμμετοχή σας σε ψηφοφορία». Στο περιεχόμενο του email θα βρείτε το σχετικό προσωπικό link (σύνδεσμο), μέσω του οποίου θα μπορεί το κάθε μέλος να ψηφίσει.

Το σύστημα «ΖΕΥΣ» υποστηρίζεται τεχνολογικά από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (Ε.Δ.Ε.Τ.) και βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα τεχνολογικά πρότυπα για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, τα οποία διασφαλίζουν το αδιάβλητο και απόρρητο της εκλογικής διαδικασίας.

Για όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας έχει διοριστεί από το Δ.Σ.Α., δικαστικός αντιπρόσωπος που μαζί με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα διενεργήσουν τη διαδικασία.  

Η ψηφοφορία θα διενεργείται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Οδηγίες για τον τρόπο που λειτουργεί η πλατφόρμα του συστήματος «ΖΕΥΣ», θα αποσταλούν με νέο ενημερωτικό σημείωμα του Συλλόγου μας.

Read more: Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Νο 3

Pasxa 2024

Ενημερωτικό Σημείωμα Νο 61

Πρόγραμμα κατασκηνώσεων e-ΕΦΚΑ 2024

Συνάδελφοι,

Ξεκινά τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα κατασκηνώσεων του e-ΕΦΚΑ για το 2024, με καταληκτική ημερομηνία την 30η Μαΐου 2024.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, εν ενεργεία ασφαλισμένων στο πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ).

Σύμφωνα με την απόφαση του e-ΕΦΚΑ, η σειρά επιλογής των δικαιούχων θα γίνει κατόπιν μοριοδότησης με βάση το συνολικό οικογενειακό εισόδημα και το πλήθος των ανηλίκων τέκνων των αιτούντων και όχι με βάση τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Επισημαίνουμε και φέτος ότι σύμφωνα με όσα ορίζει η Κλαδική Σύμβαση, «οι τράπεζες που δεν έχουν ιδιόκτητες κατασκηνώσεις, χορηγούν κατασκηνωτικό επίδομα ύψους 724€, υπό την προϋπόθεση ότι ο e-ΕΦΚΑ έχει απορρίψει όλες τις δυνατές επιλογές του εργαζόμενου» (Άρθρο 16 Κλαδικής Σ.Σ.Ε. ΟΤΟΕ – Τραπεζών).

Υπό το παραπάνω πλαίσιο και προκειμένου να αποζημιωθεί από την Τράπεζα η πιθανή απόρριψη της αίτησης, συστήνουμε να καταχωριστούν και οι 5 δυνατές επιλογές που δίνονται από το σύστημα, είτε κατασκηνώσεις, είτε κατασκηνωτικές περίοδοι, είτε συνδυασμός αυτών. Η σειρά με την οποία θα δηλωθούν οι κατασκηνώσεις και οι κατασκηνωτικές περίοδοι, δηλώνουν τη σειρά προτίμησης για αυτές. Το παιδί θα φιλοξενηθεί στην πρώτη - κατά σειρά δήλωσης –κατασκήνωση και περίοδο η οποία έχει διαθέσιμες θέσεις.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων δικαιούχων υποβάλλονται προς τον e-ΕΦΚΑ αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ στην διεύθυνση: https://www.efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/aiteseis-kataskenoseon-2024, όπου επιλέγουμε «Είσοδος στην υπηρεσία». Η είσοδος στο σύστημα γίνεται με τους κωδικούς Taxisnetκαι την αίτηση υποβάλλει ο άμεσα ασφαλισμένος που έχει ως προστατευόμενο μέλος το παιδί.

Read more: Πρόγραμμα κατασκηνώσεων e-ΕΦΚΑ 2024

5 Μαΐου 2010 - 5 Μαΐου 2024

 

Ένας ακόμα χρόνος πέρασε από την τραγωδία της 5ης Μαΐου 2010, στο κατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου…

14 χρόνια μετά, παραμένουμε με τα ίδια ερωτήματα, τις ίδιες σκέψεις, τα ίδια «γιατί;»…

14 χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θυμόμαστε… Και δε θα σταματήσουμε…

Λόγω των ημερών του Πάσχα, το καθιερωμένο τρισάγιο στην μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, θα τελεστεί φέτος νωρίτερα, αύριο Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, στις 9.30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση.

 

Αγγελική, Παρασκευή, Νώντα…

Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ!

Page 1 of 137

Go to top