shma

 

Ανακοίνωση Νο1                                                                                                                                                                    Αθήνα, 17 Ιουνίου 2024

 

 

Συγκρότηση σε σώμα και ψήφιση νέου Προεδρείου

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τις αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, προχώρησε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, στη συγκρότησή του σε Σώμα, με την κατανομή των θέσεων ευθύνης του Προεδρείου. Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας έχει ως εξής:

Πρόεδρος:              Νάκος Βάιος

Γεν. Γραμματέας:    Θεοδώρου Χαρίκλεια

Αντιπρόεδρος:        Τζίφα Αθανασία

Ταμίας:                  Μπέλλος Φώτης

Έφορος Λέσχης:     Δουμπιώτη Θεοδώρα

Μέλη:                    Αλωνιάτης Δημήτρης

                            Μουλακάκης Στυλιανός

                            Πανταζής Γιώργος

                            Πετράκης Ιωσήφ

                            Πιτσινέλη Ελένη

                            Τσατσούλης Μάρκος

                            Τσόκανος Γιώργος

                            Φούκης Κωσταντίνος 

                            Ψιλιώτης Κωσταντίνος

                            Ωρολογάς Μιχαήλ

Σε μία πρωτοφανή αντικαταστατική διαδικασία για τα χρονικά του Συλλόγου, ο Προεδρεύων της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, συνάδελφος Στέλιος Μουλακάκης, επιχείρησε αντικαταστατικά να εφαρμόσει  νέες, παράτυπες διαδικασίες επί της ψηφοφορίας,  που δεν έχουν καμία σχέση με το νόμιμο τρόπο συγκρότησης του ΔΣ του Συλλόγου σε σώμα.

Όταν η πλειοψηφία του Δ.Σ. αρνήθηκε τις αντικαταστατικές του προτάσεις, προχώρησε σε απόπειρα διάλυσης του Δ.Σ., προκειμένου να μην ολοκληρωθεί η συγκρότηση σε σώμα και ζήτησε από άλλα 5 μέλη του Δ.Σ. να αποχωρήσουν.

Μετά από αυτή τη στάση των 6 μελών του Δ.Σ. που υπονομεύει την ομαλή λειτουργία του συλλόγου και μάλιστα από την πρώτη του συνεδρίαση, η πλειοψηφία προχώρησε, σύμφωνα με το καταστατικό, στην παραπάνω ομόφωνη ψήφιση και συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα.

Καλούμε τους 6 συναδέλφους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να εγκαταλείψουν τις αντικαταστατικές μεθοδεύσεις και ενέργειες που υπονομεύουν τη νόμιμη και ομαλή λειτουργία του συλλόγου μας και βλάπτουν τους εργαζόμενους.

Το νέο προεδρείο αναλαμβάνει καθήκοντα σε μία δύσκολη αλλά και ελπιδοφόρα εποχή. Οι προσδοκίες των συναδέλφων είναι μεγάλες και δίκαιες.Έχοντας εξασφαλίσει τους καλύτερους όρους συνεργασίας και εμπιστοσύνης ως πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου  που εκφράζει τους εργαζόμενους, κοιτάμε μπροστά ώστε να ικανοποιήσουμε το μέγιστό των προσδοκιών όλων των συναδέλφων. 


Ο Πρόεδρος              H Γεν. Γραμματέας

Βάιος Νάκος           
     Χαρά Θεοδώρου 

 

Γίνετε μέλος του Συλλόγου μας 1142   

Ακολουθείστε τον ΣΕΤΠ, επιλέγοντας τα εικονίδια 1 & 2

 

       Γίνετε μέλος του

             Συλλόγου μας 

                     1142  

          Ακολουθείστε μας

            σε 1 & 2

                SETP logo 3

 

Go to top