Αναζητήστε

Ενημερωτικό σημείωμα Νο 59

Επίδομα ΑΜΕΑ

Συνάδελφοι,

Ειδοποιήθηκαν χθες μέσω email, από την Μισθοδοσία της Τράπεζας, οι εργαζόμενοι που λαμβάνουν επίδομα ΑΜΕΑ, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την Επιχειρησιακή Σύμβαση, ότι το επίδομα ΑΜΕΑ για τον μήνα Ιανουάριο, δε θα καταβληθεί, προκειμένου «να διερευνηθεί η δυνατότητα καταβολής του με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για τους δικαιούχους», όπως αναφέρει η σχετική επιστολή.

Σε συνέχεια της επιστολής αυτής και επειδή - εύλογα – δημιουργούνται πολλές ερωτήσεις, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους που δικαιούνται το εν λόγω επίδομα, ότι:

  1. Το επίδομα ΑΜΕΑ, έχει προκύψει από υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης του Συλλόγου μας με την Τράπεζα και μόνο με νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση, που θα συμφωνήσει ο Σύλλογός μας, μπορεί να μεταβληθούν όροι του.
  2. Η αιτία για τη διερεύνηση της αλλαγής στον τρόπο καταβολής, προκύπτει από την αλλαγή υπολογισμού των κρατήσεων επί του επιδόματος.
  3. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση κατάργησής του. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να βρεθεί πιο ωφέλιμος τρόπος καταβολής, θα συνεχίσει να καταβάλλεται με τον ίδιο τρόπο και το επίδομα από τη μισθοδοσία του Ιανουαρίου, θα καταβληθεί στη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου.
  4. Επειδή ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης, είναι ο διάλογος, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και ώρα 16.30, θα πραγματοποιήσουμε διαδικτυακή συνάντηση, με όλους όσους αφορά το επίδομα αυτό, προκειμένου να συζητήσουμε τη διευθέτηση του τρόπου καταβολής και τις ανάγκες. Ο σύνδεσμος συμμετοχής, είναι: https://us04web.zoom.us/j/74642069905?pwd=ZxQOzr9ib2V7r0uzb4Szb8bja21y6w.1

Σε κάθε περίπτωση και μέχρι τη συνάντηση της Δευτέρας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης     Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top